Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Serena Williams te zien in serie over haar leven

Kardashians, move over! Tennisster Serena Williams – 23 Grand Slams op haar naam – heeft een deal met Amazon getekend voor tv-projecten die te zien zullen zijn op Prime. De eerste wordt op dit moment al gefilmd, dat is een serie over haar leven. Het is een logisch nieuw hoofdstuk voor Serena die ...

Serena Williams te zien in serie over haar leven

Kardashians, move over!

Tennisster Serena Williams – 23 Grand Slams op haar naam – heeft een deal met Amazon getekend voor tv-projecten die te zien zullen zijn op Prime. De eerste wordt op dit moment al gefilmd, dat is een serie over haar leven.

Het is een logisch nieuw hoofdstuk voor Serena die in september veertig wordt. "Ik heb veel verhalen die ik wil vertellen, waaronder dat van mezelf en ik kijk er naar uit om die te delen," zegt ze.

Williams heeft de tennissport veranderd en is een van de meest inspirerende atleten, ondernemers en vrouwen van dit moment, die buiten de tennisbaan uitblinkt in het empoweren van andere vrouwen.

Het is niet de eerste keer dat ze meewerk aan een documentaire over haarzelf. In 2018 maakte ze voor HBO Being Serena over de zwangerschap en geboorte van haar dochter Olympia, haar bruiloft en de Australian Open winnen.