Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

SATC schrijver Candace Bushnell: 'Mr. Big is niet je beste optie'

'Sex and the City was uiteindelijk niet erg feministisch.' Candace Bushnell (62) schreef het oorspronkelijke boek waar de serie Sex and the City op gebaseerd is. Haar meest recente boek heet 'Is there still sex in the city?' en gaat over haar ervaringen na haar scheiding op haar 50ste. Ze heeft e...

SATC schrijver Candace Bushnell: 'Mr. Big is niet je beste optie'

'Sex and the City was uiteindelijk niet erg feministisch.'

Candace Bushnell (62) schreef het oorspronkelijke boek waar de serie Sex and the City op gebaseerd is. Haar meest recente boek heet 'Is there still sex in the city?' en gaat over haar ervaringen na haar scheiding op haar 50ste. Ze heeft er een one woman show over gemaakt. 

"Ik kijk niet naar de serie zoals andere mensen, ik drink niet elk detail in me op," zegt Bushnell in de New York Post. "Het is een geweldige serie, heel grappig. Maar er zijn fans die het als leidraad nemen, dat is niets voor mij."

'Je kunt een stuk minder doen, als je afhankelijk bent van een man'

Het einde van de serie vond ze 'niet erg feministisch': "In werkelijkheid is een man vinden op de lange termijn misschien niet de beste economisch keuze voor je. Mannen kunnen heel gevaarlijk zijn voor vrouwen op veel verschillende manieren."