Vroeger was dat jenever met suiker #oldschool

Journalist en programmaker Ria Bremer loopt per dag vijf kilometer, is geen type voor meditatie, slikt wel eens een temazepammetje en is ondanks al die jaren waarin ze verslag deed over gezondheid bepaald geen healthfreak.

Ze eet "niet echt gezond, misschien een beetje eenzijdig," zegt ze in Mezza, het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad. "Vlees eten vind ik vreselijk, ik ruimde net nog een dood duifje op in de tuin, wie eet dat nou?"

Article continues after the ad

"Ik eet veel groente, af en toe wat zalm of paling. Ik probeer maar wat, zoals dadelijk sla met paprika, geitenkaas en geroosterde knoflook. Heerlijk, maar dat zet geen zoden aan de dijk, zegt mijn man Bob dan."

'Geen dag zonder wijn, dat klinkt wel treurig, niet?'

"Ik let erop dat ik genoeg vitaminen en proteïnen binnenkrijg, maar ik eet weinig. Ik drink wel elke dag minstens twee glazen wijn. En eet veel kaas."

"Geen dag zonder wijn, dat klinkt wel treurig, niet? Maar ja, vroeger dronk ik jonge jenever met suiker, net als mijn vader, we gingen samen naar de kroeg."

Over ouder worden: "Rond mijn 50ste heb ik rimpels laten wegtrekken en collageen laten spuiten in diepe groeven. Nu is er geen redden meer aan, er moet gewoon een nieuw hoofd op." Gotta love Ria!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in