Overvloed alom: de keuken telt vier ovens #foodie

Actrice Reese Witherspoon heeft een nieuw optrekje gekocht. Ze telde 16 miljoen dollar neer voor het meest besloten perceel in Brentwood, een luxe wijk in het westen van Los Angeles.

Besloten is een understatement: het huis ligt aan een privéweg, diep verborgen in de natuur van de mooiste canyons. Achter het hek begint een slingerende oprijlaan die leidt naar een kloek voorplein en de villa, die is opgetrokken in Engelse countrystijl.

Article continues after the ad

Het huis is gebouwd in 1993 en alles lijkt op grote schaal te zijn aangepakt: een woonoppervlak van 882 meter...

... enorme hal...

...zeven slaapkamers...

...met een en-suite badkamer (waarvan twee geschikt zijn voor inwonend personeel)...

...en uiteraard een fijne inloopkast.

Verder een ruime woonkamer...

... een bibliotheek, een 'formal dining room'...

...en een wat intiemere 'breakfast room' bij de keuken.

De keuken heeft marmeren werkbladen en vier ovens, dus foodie Reese kan haar hart ophalen.

In de parkachtige tuin ligt een zoutwaterzwembad met bijbehorende spa en er is een buitenkeuken om op diverse terrassen al fresco te kunnen uitserveren.

Voor Reese betekent dit het voorlopige einde van het opschonen van haar onroerend goed portefeuille. Ze verkocht eerder haar villa in Pacific Palisades voor 17 miljoen dollar en haar ranch in Malibu voor 6,7 miljoen dollar. Ze heeft nog wel een huis in Nashville, Tennessee, waar ze vandaan komt en een faux-Tudor villa van krap 12 miljoen dollar in Brentwood, waar ze momenteel woont.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in