Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Quinty Trustfull is even wat minder streng voor zichzelf

'Feestjes, etentjes, lunches… met een heerlijk glaasje wijn.' Tijdens het Koffietijd-seizoen drinkt Quinty Trustfull geen alcohol. "Dat kan ik me niet veroorloven," zegt ze in Story. "Voor het programma moeten we vroeg op en als je dan in de dagen daarvoor drinkt, ook al is het maar een paar glaa...

Quinty Trustfull is even wat minder streng voor zichzelf

'Feestjes, etentjes, lunches… met een heerlijk glaasje wijn.'

Tijdens het Koffietijd-seizoen drinkt Quinty Trustfull geen alcohol. "Dat kan ik me niet veroorloven," zegt ze in Story. "Voor het programma moeten we vroeg op en als je dan in de dagen daarvoor drinkt, ook al is het maar een paar glaasjes, dan is je scherpte weg."

"De komende maanden ga ik van mijn eigen stad Amsterdam genieten. Feestjes, etentjes, lunches… met een heerlijk glaasje wijn. Daar geniet ik nu extra van.

Nog ambities voor andere formats? "Meer programma’s doe ik er niet naast," zegt Quinty. "Koffietijd is voor mij genoeg. Het is heerlijk om te doen en als het aan mij ligt, zou ik dit tot aan mijn pensioen willen blijven presenteren."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Powervrouwen
  • Roger Neve