En wij hebben een foto van de bruidsjurk!

Britse premier Boris Johnson is gisteren in een besloten ceremonie in Westminster Cathedral getrouwd met zijn verloofde Carrie Symonds.

Het jawoord was zo goed geheim gehouden dat zelf senior stafleden van Downing Street 10 er niet van op de hoogte waren. Er wordt later nog een groot feest gegeven, maar de save de date-kaarten daarvoor melden 30 juli 2022, dus dat duurt nog even.

Boris en Carrie zijn het eerste ongetrouwde stel ooit dat haar intrek nam in de premierswoning. Johnson is ook nog maar de tweede Britse premier die tijdens zijn ministerpresidentschap trouwde. De laatste die dat deed was Lord Liverpool in 1822. Carrie's boho-trouwjurk lijkt een beetje op een Victoriaanse pon en is van Christos Costarellos. Hij kost 2870 pond, maar ze zou hem hebben gehuurd voor 45 pond bij MyWardrobeHQ, een site die ze in het verleden wel vaker gebruikte.

Article continues after the ad

Het Commentariaat van Twitter heeft er intussen al een hoop pret mee. 

Boris en Carrie zijn sinds 2018 een stel en verloofden zich in februari 2020. In april kregen ze een zoontje, Wilfred. Het is Carrie's eerste kind en Boris zesde (of zevende, hij weigert het exacte aantal te bevestigen en is nogal eens vreemd gegaan...)

Foto (c) Brunupress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in