Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Overgang? Bridget Maasland weet er nu alles van!

'Ik kreeg in één keer een ander lijf.' Vrijwel elke vrouw krijgt er vroeg of laat mee te maken, dus ook Bridget Maasland (46), die meldt in het prestadium van de overgang te zitten. Ze merkt dat mensen liever niet over dit onderwerp praten. "De tendens is al snel: o, dat wijvengezeik," zegt ze in...

Overgang? Bridget Maasland weet er nu alles van!

'Ik kreeg in één keer een ander lijf.'

Vrijwel elke vrouw krijgt er vroeg of laat mee te maken, dus ook Bridget Maasland (46), die meldt in het prestadium van de overgang te zitten. Ze merkt dat mensen liever niet over dit onderwerp praten.

"De tendens is al snel: o, dat wijvengezeik," zegt ze in Grazia. "Of: dat is niet sexy. Want in de natuur word je natuurlijk gewoon afgeschreven. Dat is pittig,"

Maasland & de Menopauze

"Ik kreeg in een keer een ander lijf”, gaat de RTL Boulevard-presentatrice verder. “Toen gingen er wel wat bellen rinkelen. Maar de grootste impact was geestelijk. Ik kreeg bepaalde dingen niet meer klein in mijn hoofd, waardoor alles aan je gaat vreten. En dat precies in dít jaar. Aan de andere kant was het een opluchting dat ik een deel van mijn gevoelens ook hierop kon schuiven.” Ze doelt daarmee op de spraakmakende romance en breuk met André Hazes waar iedereen het over had.