We hebben een BRUISEND jubileumnummer voor je 🥂 !

Nouveau bestaat 35 jaar en dat vieren we met een fonkelende editie vol powervrouwen, met Astrid Joosten als roerganger, te bewonderen op vier verschillende covers. Alvast een sneak preview – we hebben ons best gedaan!

OP DE COVER

Trouwe vriendin, luisterend oor, selfmade carrièrevrouw, zorgende dochter en (bijna) de bruid: Astrid Joosten over verdriet en nieuw geluk: 'Waarom zou ik alleen blijven? Ik ben een hartstikke leuk wijf!'

Article continues after the ad

BEAUTY

Cisca Dresselhuys in gesprek met topvisagist en kapper Leco van Zadelhoff over zijn jeugd, zijn kantelpunt en zijn ambities: "Als Máxima zou bellen, zit ik al in de auto, sterker: ik sta al voor het paleis."

MODE

Hoe vier je fashionable een jubileumnummer? Met glamour in Zeeland, natuurlijk. Stijlvol, aards en authentiek - that's us!

INSPIRATIE

Voortaan elke maand in Nouveau: een moodboard van Monique des Bouvrie vol inspiratie om nóg mooier te wonen en te leven.

POWERVROUWEN

Nouveau heeft al diverse prijzen gewonnen voor de buitengewone manier waarop we sterke vrouwen portretteren. In deze jubileumeditie blikken we terug: hoe is het nu met hen?

PSYCHE

Als iemand weet hoe je mannen aan de praat moet krijgen, is het Cisca Dresselhuys wel – ze leverde zo al prachtige interviews voor Nouveau. In het jubileumnummer verklapt ze hoe ze een 'mannenfluisteraar' is geworden, al dan niet met gebruik van de feministische meetlat.

MIS 'M NIET!

Dit en nog véél meer vind je in de nieuwe Nouveau – uitgebracht met vier verschillende covers! - die vanaf vandaag bij de abonnees arriveert en vanaf donderdag in de winkel ligt!

Voortaan als eerste van al het moois van Nouveau genieten? Neem een abonnement, nu met speciale jubileumkorting! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in