Alles voelt nu lichter en leuker 🌿🌷🌞

Interviews die je niet meer kunt wegleggen, mode om van te watertanden, last-minute-wijnweekendjes in Nederland en alles wat het leven mooier maakt en Fifty & Fabulous zijn makkelijker maakt - je vindt het in de nieuwe Nouveau!

OP DE COVER

Ze is bijna vijftig en een toonbeeld van energie: Quinty Trustfull. De Koffietijd-presentatrice heeft, net als velen van ons, een bewogen tijd achter de rug. Ze leefde in Amerika in totale isolatie met haar man Orlando. Ze miste haar kinderen en verwerkte een groot verdriet. In de nieuwe Nouveau blikt ze verlangend naar de toekomst. ‘Ik voel me gezegend met waar ik sta.’

Article continues after the ad

BEAUTY

Het laatste nieuws over zonlicht, SPF's, huidweerstand én de beste zelfbruiners voor als je de natuur een handje wilt helpen.

CULTUUR

Een spannende podcast, een aanstaande film over haar leven – paradijsvogel Mathilde Willink staat 44 jaar na haar vroege en mysterieuze dood weer volop in de belangstelling. Wie was dit levende kunstwerk nu echt?

INTERVIEW

Vlakbij de grap zit de pijn en dat is precies waar actrice/schrijfster Maike Meijer altijd naar zoekt, in haar teksten voor Toren C en nu in Wen er maar aan, haar eerste biografisch getinte (en vooral hilarische!) boek. Chef-redactie Marion sprak Maike uitgebreid.

MODE

Wees een rebel in pastel, met rockende ruches en sensuele voile: dít is de New Romantics look!  

RELATIEGEHEIMEN

Ze zijn al 48 jaar samen, eetschrijver, wijnkenner en verhalenverteller Harold en foodie Karin Hamersma: 'Ik bel Karin elke dag, alleen maar om even haar stem te horen.'

LEUKE MAN

Schrijver, presentator, echtgenoot, vader en in al die rollen is Özcan 'Eus' Akyol authentiek, vaak de voice of reason en soms ook helemaal niet. Cisca Dresselhuys sprak met hem over levensangst, levensvreugde én over de megabruiloft die hij nog altijd ambieert.

NOUVEAU ACADEMY

En dan hebben we nog iets heel leuks: het Forever Young webinar van Nouveau Academy, door Beetje Leuk Ouder Worden specialist Wies Verbeek en gezondheidsjournalist Jaap Jongbloed. Schrijf je je ook in? Het wordt dol!     

 

De nieuwe, extra dikke Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkel. Je kunt 'm ook online bestellen, op Magazine.nl, nu zonder verzendkosten!