Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Noraly Beyer in verlegenheid door nieuwe liefde Joost Prinsen

'Hij is daar erg open in.' Er ging een collectief vertederd 'aaah' door Nederland toen bekend werd dat weduwnaar Joost Prinsen (79) oud-nieuwslezeres Noraly Beyer (75) had weten te versieren. Joost maakte hun relatie een maand geleden bekend in zijn nieuwe boek Na Emma. "Het is voor mij geheel en...

Noraly Beyer in verlegenheid door nieuwe liefde Joost Prinsen

'Hij is daar erg open in.'

Er ging een collectief vertederd 'aaah' door Nederland toen bekend werd dat weduwnaar Joost Prinsen (79) oud-nieuwslezeres Noraly Beyer (75) had weten te versieren.

Joost maakte hun relatie een maand geleden bekend in zijn nieuwe boek Na Emma. "Het is voor mij geheel en al nieuw dat hij dat zo naar buiten brengt”, zegt  Beyer lachend bij NPO Radio 1. "Hij is daar erg open in. Zo open als hij is ben ik niet. Ik lach nu ook vooral uit verlegenheid.”

Op de vraag hoe verliefd haar nieuwe partner is, antwoordde ze: "Dat moet je hem maar vragen.”

De 79-jarige Prinsen verloor begin 2020 zijn vrouw, na bijna vijftig jaar huwelijk. Prinsen en Beyer hebben ooit samengewerkt en hij nodigde haar uit voor een kop koffie en later een lunch.

"Daar hebben we toen aan de keukentafel een beetje onhandig zitten zoenen als kinderen van 16 in een portiek”, aldus Prinsen in de Volkskrant.

De volgende keer dat hij haar uitnodigde voor het eten, vroeg hij haar een tandenborstel mee te nemen. "Die was rood”, voegt hij daaraan toe. Het stel heeft nu een LAT-relatie.

Foto (c) Brunopress