Joost Prinsen en zij hebben het samen leuk.

Het was een van de feelgood verhalen van afgelopen zomer: Noraly Beyer (75) en Joost Prinsen (79) die vlinders voor elkaar voelden.  

Het stel is nog altijd samen, zij het dan lattend. Het was een match die niemand had kunnen bedenken. "Ik zelf ook niet, dus ik kan me goed voorstellen dat anderen daar ook door verrast waren," zegt Noraly in Vrouw. "Ik vond het eigenlijk wel aandoenlijk dat onze relatie zo veel mensen blij maakte. Je bent nooit te oud voor de liefde, daarvan ben ik nu het levende bewijs. Mensen vertelden dat het hen hoop gaf en dat vond ik hartverwarmend.”

Article continues after the ad

"Ik ben er heel dankbaar voor dat dit is gebeurd. Ik heb er nooit naar gestreefd om weer verliefd te worden en heb er ook nooit bij stilgestaan dat zoiets nog kon gebeuren. Het is me gewoon overkomen. Dat is een prachtig geschenk en ja, het maakt me blij en gelukkig. Maar dat was ik daarvoor óók al. Ik zie het dus meer als een nieuwe dimensie aan mijn leven. Er is als het ware een nieuwe krans omheen gekomen, met heel veel lichtjes."

'Je hebt beiden een heel leven aan bagage die je als twintiger niet hebt'

Is verliefd zijn anders als zeventiger dan als twintiger? "Voor mij wel," zegt Beyer. "Het gevoel zelf verschilt denk ik niet zo veel, maar wel hoe je ermee omgaat. Je hebt beiden een heel leven aan bagage die je als twintiger niet hebt. Die levens moeten met elkaar gaan mengen. Tenminste, dat hoop je dan. Destijds speelde bij mij het avontuur een grotere rol: je stort je ergens in en je ziet wel wat ervan komt. Als je ouder bent, ben je iets bedaagder."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in