We maken een vliegende start met héél veel inspirerende verhalen.

De kop is eraf, maar verder ligt 2021 nog spiksplinternieuw en glanzend voor ons, vol beloften en vooruitzichten op betere tijden. Als kickstart hebben we een fris en fonkelend nummer voor je gemaakt, over hoe je fit, gezond en happy de laatste loodjes van de lockdown doorstaat en op je knapst aan de doorstart van je leven kunt beginnen #lichtaandehorizon!

Article continues after the ad

OP DE COVER

Ze is de ultieme anchorwoman van de Nederlandse tv, maar als ze een biertje afslaat, gaat het alleen nog maar over de vraag of ze zwanger is. Eva Jinek is er helemaal klaar mee: ‘Het is seksisme in zijn meest alledaagse, meest irritante vorm. Het moet stoppen dat belangrijke stappen in een vrouwencarrière zo snel worden gelieerd aan een man of zwangerschap.’ Deze en nog veel meer krachtige uitspraken in een nu al legendarische reportage, in de nieuwe Nouveau.

FIT & FABULOUS

Wie bellen we voor tips om soepel en sterk in het leven te staan? Lenette van Dongen, natuurlijk, die met haar 'Lenetics' het lichtend voorbeeld in 50+ kracht, balans en souplesse is. En haar dieet? "Geen dieet, ik ben hooguit op een negatieve-gedachten-dieet."

RELATIEGEHEIMEN

Lekker lezen over twee schrijvers! Jessica Durlacher en Leon de Winter kennen elkaar al 34 jaar en nemen geen van beiden een blad voor de mond: "Hij schrok van mijn vrijmoedige kritiek, wat ik geestig vond."

BEAUTY

Gouden tips voor glow van binnenuit, om nóg knapper dan ooit in de spiegel te kunnen kijken!  

KUNST

Portret van kunstenares en multitalent Nola Hatterman die uit liefde voor het land in 1953 voorgoed naar Suriname emigreerde. 'Een witte vrouw van middelbare leeftijd die in een bloemetjesjurk door Paramaribo fietst. ‘Zwart aan de binnenkant’, noemt ze zichzelf.'

HEALTH

Ligt het aan ons of valt een alcoholpauze nu extra zwaar, omdat een wijntje zo lekker de scherpe randjes van de lockdown afhaalt? Ervaringsexperts slepen je erdoor heen én vertellen waar je het voor doet (afvallen, beter slapen, the works!)

MODE

Een look die uitstraalt dat je er vol energie tegenaan gaat? Zó draag je zakelijk met een vette knipoog!

INTERVIEW

Acteur, schrijver en performer Thomas Acda over zijn moeder, zijn vrouw en zijn scheiding van én verzoening met Paul de Munnik: "Een duo zullen we nooit meer worden, maar ik ben reuzeblij dat ik mijn vriend terug heb."

REIZEN

Kabbelen, ruisen, golven – niets maakt zo zen als water. En later we daar in Nederland nou een overvloed van hebben, om eens lekker langs te lopen en overheen te staren!

Dit alles en nog veel meer lees je in de nieuwe Nouveau, vanaf vandaag bij de abonnees en vanaf donderdag in de winkel. Je kunt 'm ook online bestellen, Magazine.nl verstuurt momenteel zonder verzendkosten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in