Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Na 18 jaar loopt Bennifer weer over de rode loper

De showmance van Jennifer Lopez en Ben Affleck!  Oké, misschien dat de tortels het er een béétje dik opleggen. Maar toch wekt het enige vertedering op, hoe twee mensen bij wie het eerder ondanks veel liefde misging elkaar ouder, wijzer en grijzer (in Ben's geval, Jennifers haar zou niet dúrven) t...

Na 18 jaar loopt Bennifer weer over de rode loper

De showmance van Jennifer Lopez en Ben Affleck! 

Oké, misschien dat de tortels het er een béétje dik opleggen. Maar toch wekt het enige vertedering op, hoe twee mensen bij wie het eerder ondanks veel liefde misging elkaar ouder, wijzer en grijzer (in Ben's geval, Jennifers haar zou niet dúrven) toch weer hebben gevonden.

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn sinds dit jaar weer een setje. Het was al Insta-officieel en sinds het Filmfestival van Venetië is het ook Rode Loper Officieel: Bennifer is Back. En uiteraard vierde J-Lo dat met een spannend decolleté.

De première van de film The Last Duel, waar Affleck een rol in vertolkt, is het eerste evenement dat de 52-jarige zangeres en de 49-jarige acteur weer als stel hebben bezocht. In juli maakten ze bekend hun relatie weer nieuw leven in te blazen.

In 2003 waren Jen en Ben verloofd met alle intentie om te trouwen. Dat ging toen niet door omdat de relatie bezweek onder de intense media-aandacht.

Die is nu niet minder, maar vermoedelijk kunnen ze er allebei beter mee omgaan. Welcome back, Bennifer!

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in