Wát leuk voor Nouveau's wooncolumnist.

Monique des Bouvrie, de weduwe van interieurontwerper Jan des Bouvrie die op 4 oktober 2020 overleed, heeft een nieuwe liefde, zo onthult Story.

Het is modemagnaat Otto Klein, bekend van groothandel Collections, zo bevestigt Monique.

Article continues after the ad

En dit is 'm! 

'Het klikte meteen'

'We hebben het heel gezellig,' zegt ze. 'Afgelopen november hebben we elkaar ontmoet, toen hij als klant bij mij binnenkwam. Het klikte meteen.' 

Monique vertelt dat de twee momenteel volop aan het daten zijn.

Leven als leerproces

Des Bouvrie heeft de tijd genomen om de dood van Jan te verwerken. "Ik heb geleerd heel erg in mijn eigen kracht te gaan staan," zei ze eerder in Nouveau.

"Daar was ik vroeger ook bang voor, maar je groeit. Het leven blijft een leerproces, als je ervoor openstaat. Ik leer elke dag weer, al was het maar door gesprekken die me inspireren."

Nieuwe kansen

Over een eventuele nieuwe partner zei ze toen:  "Ik denk dat zoiets je moet overkomen, maar ik ben er totaal niet mee bezig. Wat ik belangrijk vind, is dat je als persoon zelf krachtig in het leven staat. Het is alleen maar een mooie bijkomstigheid als je iemand tegenkomt die aanvullend werkt, met wie je het leuk hebt." Dat dat nu het geval is, is haar van harte gegund!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in