Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Moederdagboek: Als ik heel eerlijk ben...

Lekker loeren naar bekende moeders en dochters. Een ideaal cadeau zo vlak voor Moederdag: een boek over moeders, dochters, hun relaties en gemene delers. In Als ik heel eerlijk ben gaat schrijfster Tama Gijrath op zoek naar de unieke verhalen van zestig moeder-dochterduo's. Ze verloor in 2017 zel...

Moederdagboek: Als ik heel eerlijk ben...

Lekker loeren naar bekende moeders en dochters.

Een ideaal cadeau zo vlak voor Moederdag: een boek over moeders, dochters, hun relaties en gemene delers.

In Als ik heel eerlijk ben gaat schrijfster Tama Gijrath op zoek naar de unieke verhalen van zestig moeder-dochterduo's. Ze verloor in 2017 zelf haar moeder aan borstkanker en doneert van elk verkocht boek een euro aan Pink Ribbon.

Ook Pink Ribbon-ambassadeur en Nouveau-covervrouw Quinty Trustfull komt in het boek voor met haar dochter Moïse.

Wat is toch de enorme impact van een moeder op haar dochter? En andersom? Bestaan er voorwaarden voor een uitgebalanceerde moeder-dochter-relatie? Welke invloed heeft de tijd waarin vrouwen opgroeien op deze unieke band? 

Het boek ligt vanaf 28 april in de winkels. Met interviews (en prachtige foto's van Yvette Kulkens) van onder andere Paulien Huizinga, Frederique van der Wal, Noortje Herlaar, Debby Petter en Inge de Bruijn.

Beeld: Fontaine Uitgevers

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in