Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modellen-contracten voor Inauguration Girls Amanda en Ella

Zowel Gorman als Emhoff zorgen voor meer diversiteit. Het was een kwestie van wachten, toch? Tijdens de inauguratie van Joe Biden als president van de Verenigde Staten maakte dichter Amanda Gorman niet alleen grote indruk met de voordracht van haar gedicht The Hill We Climb, maar ook met haar spr...

Modellen-contracten voor Inauguration Girls Amanda en Ella

Zowel Gorman als Emhoff zorgen voor meer diversiteit.

Het was een kwestie van wachten, toch? Tijdens de inauguratie van Joe Biden als president van de Verenigde Staten maakte dichter Amanda Gorman niet alleen grote indruk met de voordracht van haar gedicht The Hill We Climb, maar ook met haar sprankelende persoonlijkheid.

Geen wonder dus, dat ze een modellencontract aangeboden kreeg. Amanda tekende bij IMG Models, die ook onder andere Gigi en Bella Hadid, de topmodellen du jour, vertegenwoordigen. Het zal haar werk als dichter - dat is geen vetpot - vast wat makkelijker maken.

Daar blijft het niet bij, ook Ella Emhoff, getatoeëerd handwerk-enthousiast en bonusdochter van vice-president Kamala Harris, werd door IMG ingelijfd.

Quirky Ella (tweede van rechts) heeft een unieke eigen stijl die van haar wel eens een nieuwe 'Carrie Bradshaw' zou kunnen maken.