'Business casual? Dat zullen we nog wel eens zien.'

De dresscode was 'business casual', voormalig First Lady Michelle Obama had daar zo haar eigen gedachten bij, gezien haar outfit van keuze voor de inauguratie van president Joe Biden.

Article continues after the ad

Haar look was schitterend en opvallend en net een tint blijer dan de jas die ze droeg bij de inauguratie van Donald Trump, die ze nogal gepijnigd uitzat.   

Voor de eedaflegging van Joe Biden droeg Michelle een wijnrode Sergio Hudson, een opkomende Afro-Amerikaanse designer die in februari 2020 zijn debuut maakte op New York Fashion Week. Hij ontwierp ook al kleding voor Obama's boektoer. Ze staat erom bekend graag jonge aanstormende talenten uit alle facetten van de maatschappij in de spotlights te willen zetten.

"Het leek erop dat mijn kleren mensen meer deden dat wat ik ook te zeggen had," zei Michelle in 2018 de New York Times. "Het plaatje bleek een belangrijke factor te zijn in de politieke wereld en ik heb dat gebruikt in elke outfit." Waarvan acte.

En Michelle was slaying it, volgens het Commentariaat van Twitter.

En het is altijd fijn als de verhoudingen in een relatie duidelijk zijn 🙃

Foto © Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in