Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Marian Mudder: 'Ik heb mijn best gedaan om normaal te zijn, daar ben ik mee opgehouden'

Exclusief interview met dit multitalent! Een succesvol boek, een vervullende levensmissie, liefde waar ze niet van had durven dromen… Therapeut, schrijven en actrice Marian Mudder (64) heeft de jaren van worsteling voorgoed achter zich gelaten en omarmt nieuw geluk. Alles komt bij elkaar in het l...

Marian Mudder: 'Ik heb mijn best gedaan om normaal te zijn, daar ben ik mee opgehouden'

Exclusief interview met dit multitalent!

Een succesvol boek, een vervullende levensmissie, liefde waar ze niet van had durven dromen… Therapeut, schrijven en actrice Marian Mudder (64) heeft de jaren van worsteling voorgoed achter zich gelaten en omarmt nieuw geluk.

Alles komt bij elkaar in het leven van Marian Mudder. Haar werk als coach/the­rapeut, EFT-behandelaar en mindfulnesstrainer, auteur – en actrice, dat vak dat door studie en de jarenlange zoektocht naar innerlijke rust een beetje op de achtergrond raakte.

Maar haar acteerervaring kwam mooi van pas toen ze voor de camera stond voor haar online therapiesessies. Ze werkt ook aan een traject voor bij haar meest recente boek Wat ik eerder had willen weten, over angst, zelfliefde en acceptatie. De jaren van zelfafwijzing zijn voorbij en het is tijd voor liefde.

Ze is geen geitenwollensokkentherapeut, ze drinkt cappuccino

Die is er volop, al ziet die er totaal anders uit dan ze zich ooit had voorgesteld. De puzzelstukjes vallen op hun plaats in het leven van deze vrouw, die één en al rust uitstraalt als ik haar ontmoet. Rust, mind you, geen saaiheid. Ze is geen geitenwollensokkentherapeut, ze drinkt cappuccino – hoera, geen zweefthee – en lacht graag. Ook om haar eigen leed, maar dat heeft ze dan ook al zo’n tien jaar geleden achter zich gelaten.

Powervrouwen
  • Carin Verbruggen en Ferry Drenthem Soesman