Leontine en Marco in 2007
Leontine en Marco in 2007

Er hangt (weer) liefde in de lucht! 

Marco Borsato (54) en Leontine Borsato (53) geven op hun socials alom signalen af dat er sprake is van een verzoening. Marco maakte in februari 2020 bekend dat zijn huwelijk van bijna 22 jaar met Leontine op de klippen was gelopen door zijn ontrouw.

Article continues after the ad

Maar er lijkt dus weer wat op te bloeien. Marco deelde een filmpje met vlinders en daarbij de tekst 'Ze zijn overal' dat door Leontine werd gedeeld op haar eigen Instagram-account. Afscheid nemen bestaat niet, zoveel is duidelijk. 

Eerder had het stel het samen leuk op Ibiza.

Het vlindersfilmpje volgde op een door beiden gedeeld postje over een gezellige fietstocht…

…en dit zomerse samenzijn. Overigens is er officieel nog nergens sprake van. Het management van Marco laat aan Shownieuws weten dat de twee nog niet terug bij elkaar zijn: "Ze hebben het leuk, gezellig en romantisch. Marco doet deze posts omdat hij dat leuk vindt om te doen." 

'We plakken er geen label op, omdat het verwachtingen schept'

Om weer met zijn ex-vrouw te daten noemde Marco vorige maand nog 'hartstikke leuk en hartstikke spannend'. Hij benadrukte toen dat er geen label op hun relatie zit. "We plakken er geen label op, omdat het verwachtingen schept. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden. Het klopt dat we stralen. De liefde is er altijd geweest, dat was nooit het probleem. Maar er is veel gebeurd."

Leontine vierde alle nieuwe ontwikkelingen met een nieuwe Leco Look: ze is nu rood. Als in 'Vandaag is rood?' Alle hints zijn kostelijk! 

UPDATE 18 juni 2021

Marco heeft inmiddels bevestigd dat het weer 'aan' is bij het Belgische radiostation Joe: 

"We zijn heel voorzichtig. Als je weer verliefd bent op elkaar en je begint weer te bouwen vanaf de grond... het nadeel bij ons is dat het meteen opvalt, want ik straal, ik heb het naar mijn zin", aldus de zanger. "Leontines ogen glanzen en onze kinderen zien dat ook. Het is heel moeilijk om te verbloemen en dat willen we dus ook niet meer doen."

"Dus we hebben het ontzettend leuk en we zien wel", gaat hij verder. "We hebben er even geen vorm aan gegeven en ook geen naam, maar zoals je dat dan vroeger zou zeggen: het is aan." Samenwonen is voorlopig niet aan de orde.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in