Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Manon Meijers wil 'geen Grapperhausje' op haar bruiloft

Daarom hebben Guus Meeuwis en zij het weer uitgesteld. Tussen Guus Meeuwis en Manon Meijers zit het wel goed, sinds november vorig jaar wonen ze samen in Tilburg. Ze leerden elkaar kennen toen ze hem als stylist hielp zijn look wat volwassener te maken en al snel groeide er meer tussen hen. "De l...

Manon Meijers wil 'geen Grapperhausje' op haar bruiloft

Daarom hebben Guus Meeuwis en zij het weer uitgesteld.

Tussen Guus Meeuwis en Manon Meijers zit het wel goed, sinds november vorig jaar wonen ze samen in Tilburg.

Ze leerden elkaar kennen toen ze hem als stylist hielp zijn look wat volwassener te maken en al snel groeide er meer tussen hen.

"De liefde overkomt je, daar ben ik heilig van overtuigd," zei Manon eerder in Nouveau. "Bij Guus en mij zijn daar nog jaren overheen gegaan. In augustus 2016 was er iets tussen ons gegroeid waar we meer van wilden weten. We zijn samen naar Portugal gegaan en ontdekten daar dat we samen perfect vakantie kunnen vieren.

We zijn vooral heel goed in lekker lummelen. Wandelen vinden we ook heerlijk en we kunnen uren doorbrengen in de supermarkt. Dat klinkt vast supersuf, maar voor ons is het een soort schatzoeken. Waarbij ik intussen weet dat Guus met het resultaat waanzinnige gerechten kan koken. Zelfs met restjes lukt dat hem al."

Guus zegt over haar: "Aantrekkelijk aan Manon vind ik de ongebreidelde energie waarmee ze zich in dingen stort. Ik kijk de kat wat meer uit de boom, ben van nature waarschijnlijk ook een tikje conservatiever; zo doe ik dat en zo heeft mijn familie dat altijd gedaan. In het begin schrok ik van de voortvarendheid waarmee Manon me soms buiten mijn comfortzone bracht. Dan heb ik het niet zozeer over mijn kledingkeuze als wel over alle andere kleine en grote dingen van het leven. Maar inmiddels vind ik het alleen maar fijn dat ze me triggert. Dat heb ik nodig."

Geen wonder, dus – dat ze trouwplannen hebben; hij vroeg haar in 2019 ten huwelijk in Portugal. Het huwelijk zou eerst in 2020 plaatsvinden, maar werd vanwege de pandemie doorgeschoven naar 2021 en is onlangs opnieuw uitgesteld. Manon legt uit waarom: weer corona.

"We wilden geen Grapperhausje', zegt ze in LINDA.Loves. Van uitstel komt echter geen afstel: ze heeft zelfs al twee trouwjurken uitgezocht. De bruiloft zal namelijk meerdere dagen zijn. "Mijn trouwjurk – ik heb ’m gekocht bij Bloomfeld – hangt al anderhalf jaar in de kast. Al ben ik er nog niet uit welke ik wanneer draag." We hopen dát ze ze ooit zal kunnen dragen, op een happy wedding in 2022.

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in