Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Madonna: 'Ik ben al zo vaak gecanceld vanwege vrouwenhaat'

Ze is woedend om verwijderde foto's waarop een stukje tepel te zien is. Als Madonna (63) zich ergens over kan opwinden, is het wel anders behandeld worden dan een man. Het heeft in ieder geval gezorgd voor een flinke rel op Instagram, dat foto's van haar verwijderde omdat er een stukje tepel on s...

Madonna: 'Ik ben al zo vaak gecanceld vanwege vrouwenhaat'

Ze is woedend om verwijderde foto's waarop een stukje tepel te zien is.

Als Madonna (63) zich ergens over kan opwinden, is het wel anders behandeld worden dan een man. Het heeft in ieder geval gezorgd voor een flinke rel op Instagram, dat foto's van haar verwijderde omdat er een stukje tepel on show was.

Dit is de gewraakte kiek. "Ik post deze foto’s opnieuw nadat Instagram mijn beelden eerder zonder aankondiging of waarschuwing verwijderde," schreef Madonna erbij. "Als reden voor het verwijderen van die foto’s lieten ze mijn management weten dat er een klein deel van mijn tepel te zien was. Het is werkelijk waar niet te geloven dat we nog steeds in een cultuur leven dat een vrouwelijke tepel niet getoond mag worden omdat dat volgens de betreffende instanties ’seksuele gevoelens’ zou oproepen. Een tepel die ook een baby voedt!"