Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Loretta Schrijver: 'Ik ben een tegendraadse rebel'

Interview met een vrouw die ergens voor staat! Warm en stralend staat op de cover van de nieuwe Nouveau, de vrouw die opgroeide in New York, Amsterdam, Hollywood en Parijs. Loretta presenteert al sinds 1989 van alles, van journaals tot docu's en Koffietijd en is heerlijk naturel als jurylid van T...

Loretta Schrijver: 'Ik ben een tegendraadse rebel'

Interview met een vrouw die ergens voor staat!

Warm en stralend staat op de cover van de nieuwe Nouveau, de vrouw die opgroeide in New York, Amsterdam, Hollywood en Parijs.

Loretta presenteert al sinds 1989 van alles, van journaals tot docu's en Koffietijd en is heerlijk naturel als jurylid van The Masked Singer. In de nieuwe Nouveau vertelt ze over haar ups en downs en de soms moeilijke keuzes die ze heeft gemaakt.

Al maakt ze die altijd wel bewust, en met hart en ziel. "Ik werd om mijn oren geslagen met allerlei tv-wetten: wat er wel kon en wat er niet kon. En als ik iets niet mag of als ik iets moet, dan wordt de rebel in mij wakker. Dan kan ik bijzonder tegendraads zijn en doe ik het juist anders."

Verder lezen? Het hele interview staat in de nieuwe Nouveau, morgen in de winkel en nu al online te bestellen op Magazine.nl – het nummer wordt dan tijdelijk zonder verzendkosten naar je opgestuurd!