De presentator ligt nog wel in het ziekenhuis…

Presentatrice Loretta Schrijver (65) is geopereerd in het ziekenhuis. De 'Koffietijd'-presentatrice is dit voorjaar gediagnostiseerd met een beginnende fase van darmkanker. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL.

Article continues after the ad

In mei werd al bekend dat Loretta onder het mes moest vanwege een verdacht plekje. Ze presenteerde toen al een tijdje niet meer de ochtendshow Koffietijd, waar ze sinds 2010 een van de gezichten van is. 

"Ik moet volgende week naar het ziekenhuis voor een kleine ingreep, want er is ergens en plekje gevonden en dat vertrouwt de dokter niet helemaal. Daarom willen ze die weghebben", vertelde Loretta daar destijds over. 

Hoewel het plekje ook succesvol is verwijderd, zijn er later complicaties opgetreden en ligt Loretta nu nog in het ziekenhuis met onder andere een longontsteking. Ze hoopt volgende week weer naar huis te mogen, zo heeft ze aan RTL laten weten. 

"Ik ben door een hel gegaan. Ik heb echt verschrikkelijke weken achter de rug’’, zegt Loretta tegen Shownieuws. 'Maar ik ben in enorm goede handen’’, zegt ze over het ziekenhuis, waar ze de afgelopen tijd al bezoek kreeg van haar Koffietijd-collega’s.

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in