Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Linda de Mol neemt Oekraïense vluchtelingen in huis

En ze is niet de enige BN'er die actie heeft ondernomen. Mooi gebaar: Linda de Mol biedt momenteel onderdak aan Oekraïense vluchtelingen, dat bevestigt haar manager Xenia Kasper aan de Telegraaf. "Linda heeft vijf mensen in huis genomen, een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Ee...

Linda de Mol neemt Oekraïense vluchtelingen in huis

En ze is niet de enige BN'er die actie heeft ondernomen.

Mooi gebaar: Linda de Mol biedt momenteel onderdak aan Oekraïense vluchtelingen, dat bevestigt haar manager Xenia Kasper aan de Telegraaf.

"Linda heeft vijf mensen in huis genomen, een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Een zoon van 15, een dochter van 8 en nog een baby. Ook de moeder van de vrouw is meegekomen naar Nederland. Zij wonen echt bij Linda in huis, dus niet in een tuinhuis of iets dergelijks," aldus Xenia.

Linda is niet de enige die het niet bij mooie woorden houdt. Claudia de Breij vertelde onlangs bij De Avondshow met Arjen Lubach al dat ook haar vrouw Jessica van Geel en zij twee Oekraïners onderdak biedt. Het gaat om een moeder met een zoontje  dat lijdt aan kanker. Ze vertelde de zolder van haar Utrechtse huis te hebben verbouwd tot ’een soort van appartementje’ waar een moeder en een kind verblijven.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in