Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leuk nieuws: Fidan Ekiz en Wierd Duk weer bij elkaar

Gescheiden én elkaar weer hervonden. Presentatrice Fidan Ekiz en journalist Wierd Duk lijken elkaar weer gevonden te hebben en een doorstart te hebben gemaakt. Eerder waren ze vier jaar getrouwd, in oktober 2017 maakten ze bekend dat ze gingen scheiden. Duk vertelde vrijdag in het BNR-programma T...

Leuk nieuws: Fidan Ekiz en Wierd Duk weer bij elkaar

Gescheiden én elkaar weer hervonden.

Presentatrice Fidan Ekiz en journalist Wierd Duk lijken elkaar weer gevonden te hebben en een doorstart te hebben gemaakt. Eerder waren ze vier jaar getrouwd, in oktober 2017 maakten ze bekend dat ze gingen scheiden.

Duk vertelde vrijdag in het BNR-programma The Friday Move dat de opiniemakers weer bij elkaar zijn.

Het nieuws ontschoot hem min of meer per ongeluk toen presentator Wilfred Genee vertelde dat hij een keer zijn vrouw moest interviewen en dat ongemakkelijk vond. Duk zei daarop dat hij een keer door zijn ex Ekiz was geïnterviewd in Op1 en flapte er vervolgens uit dat het weer goed was tussen hem en Ekiz.

De twee waren tussen 2013 en 2017 getrouwd en hebben samen een zoontje, Ferran. "Dit is alleen maar goed voor onze zoon, absoluut", zei Duk. "Ik ben er ook echt heel blij mee."

Foto (c) Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in