Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leontine Borsato: retraite in Spanje

Geen stresskliniek, maar een 'transformatietraject'. Er is weer reuring rond de Borsato's. In het Vlaamse programma Het Huis zegt Marco dat hij altijd goed met de druk van de roem en zijn werk heeft kunnen omgaan, maar dat de breuk met zijn vrouw Leontine begin 2020 de druppel was. "Ik was overwe...

Leontine Borsato: retraite in Spanje

Geen stresskliniek, maar een 'transformatietraject'.

Er is weer reuring rond de Borsato's. In het Vlaamse programma Het Huis zegt Marco dat hij altijd goed met de druk van de roem en zijn werk heeft kunnen omgaan, maar dat de breuk met zijn vrouw Leontine begin 2020 de druppel was. "Ik was overwerkt, al heel lang. Het water stond niet tot aan mijn lippen, maar echt tot mijn neus."

"In 2020 ben ik het huis uit gegaan omdat ik niet meer kon. Dat alleen al, voor een Italiaan om dat te doen, om weg te gaan bij alles wat je lief is, is zo'n beetje het allermoeilijkste dat ik ooit gedaan heb", aldus Borsato, die kampte met een burn-out.

Hoe het in zijn versie van zijn vertrek zit met de affaire(s) die hij er in 23 jaar huwelijk op na heeft gehouden, is niet duidelijk – het kwam wonderlijk genoeg niet ter sprake.

Wel had Marco het veel over Marco: "Er zijn momenten geweest dat ik dacht: ik stop met mijn vak. Momenten waarop ik dacht: ik vind mijn energie nooit meer. Ik was de kracht, de joie de vivre, kwijt. Ik hield niet meer van de man die ik zag in de spiegel."