Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lady Gaga zingt het volkslied bij inhuldiging Joe Biden

En wij weten wie er nog meer optreden! De hoofdrol is aanstaande woensdag weggelegd voor Joe Biden en Kamala Harris als nieuwe president en vice-president van de Verenigde Staten. De inhuldiging zal sober zijn, vanwege de coronabeperkingen en de dreiging van geweld. Laat het echter gerust aan de ...

Lady Gaga zingt het volkslied bij inhuldiging Joe Biden

En wij weten wie er nog meer optreden!

De hoofdrol is aanstaande woensdag weggelegd voor Joe Biden en Kamala Harris als nieuwe president en vice-president van de Verenigde Staten. De inhuldiging zal sober zijn, vanwege de coronabeperkingen en de dreiging van geweld.

Laat het echter gerust aan de Amerikanen over om er toch een fijne show van te maken. Gaga zingt 'The Star Spangled Banner':

O say can you see by the dawn's early light

What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming

Whose broad stripes and bright stars through the perilous fight

O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?

And the rocket's red glare, the bombs bursting in air

Gave proof through the night that our flag was still there

O say does that star-spangled banner yet wave

O'er the land of the free and the home of the brave

En zo'n anthem is aan haar niet onaanzienlijke longinhoud wel toevertrouwd.

Ze zong het eerder bij de opening van de Super Bowl 50 in 2016, de versie van de inauguratie zal vermoedelijk iets plechtiger worden. Gaga en Biden hebben in het verleden samen voor goede doelen gewerkt en ze voerde campagne voor hem.

Wie nog meer? Nou, Jennifer Lopez, hier met Gaga in 2019, komt een mopje zingen. Andrea Hall, professioneel brandweervrouw, neemt het voortouw in de Pledge of Allegiance. Dichter Amanda Gorman, de eerste National Youth Poet Laureate draagt een gedicht voor. Er zal een gebed worden uitgesproken door priester Leo O’Donovan en een zegening worden gegeven door dominee Silvester Beaman. Beide religieuze mannen zijn al jaren vrienden van de familie Biden.