Over je werk mee naar huis nemen gesproken!

Guy Pearce wil weer gaan samenwerken met zijn vriendin Carice van Houten. De 53-jarige ster, bekend van films als Memento en Brimstone, maakt binnenkort zijn regiedebuut met de psychologische thriller Poor Boy. Het is de bedoeling dat Van Houten een rol in deze film gaat spelen.

Article continues after the ad

Dat vertelt Pearce in een interview met het Australische blad Who." Carice is een geweldige actrice en elke keer dat ik met haar werk, is een geweldige ervaring”, stelt de Hollywood-ster. "Ik hoop dat ik haar binnenkort kan regisseren.”

Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan. Poor Boy vertelt over een jongen van zeven die er achter komt dat hij mogelijk niet de jongen is die hij dacht dat hij was. Pearce speelt zelf ook een van de rollen.

De twee acteurs leerden elkaar kennen op de set van de western Brimstone van regisseur Martin Koolhoven.

Zij hebben samen een zoontje, Monte (4) wiens privacy ze liefdevol beschermen. Pearce woont grotendeels in Amsterdam met Van Houten. "Monte gaat nu naar de kleuterschool, en we hebben een fijn leven samen. Maar ik leef nog steeds met één been in Australië en dat zal ik nooit opgeven."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in