Goede genen, likje zelfbruiner?

Het lijkt wel een fotoshoot, en dat is het vermoedelijk ook want de dames dragen alledrie een bikini van hetzelfde merk. Brooke Shields en haar dochters maakten er, gevolgd door een fotograaf, een gezellig stranddagje van dit weekend.

De drie werden gespot op een strand in de buurt van New York, waar ze niet zo heel onbespied over het zand dartelden. Eens een model, altijd een model natuurlijk.

Article continues after the ad

Strike a pose

Brooke (56) is op dit moment helemaal van het vieren van het leven. Ze heeft er een moeilijke periode op zitten. Door een ongeluk in de sportschool brak ze haar dijbeen. Ze moest geopereerd worden en lag daarna twee weken in het ziekenhuis. Eenmaal thuis werd ze getroffen door bloedvergiftiging waarna ze met gillende sirenes naar de intensive care werd gebracht.

Inmiddels is ze er weer bovenop, mede dankzij haar liefhebbende dochters Rowan (18) en Grier (15). Die hun tint wellicht van hun vader hebben, maar hun poses zeker van hun moeder.

Niet verstoppen

Brooke maakte direct ook van de gelegenheid gebruik om haar kersverse litteken te laten zien, want mooi niet dat ze die gaat verstoppen. Noch de rest van haar prachtige, krachtige lijf, dat zo in een remake van The Blue Lagoon zou kunnen.

Haar dochters zijn duidelijk trots op hun sterke moeder. Zo bleek een paar weken geleden ook al toen Rowan naar haar prom toog in een oude Golden Globes-jurk van mama Brooke.

Een prachtige familie.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in