In de nieuwe Nouveau vertelt ze er alles over.

Verre reizen zitten er nu even niet in, maar zijn ook helemaal niet nodig. Geluk vind je dicht bij huis. Neem het maar van Daphne Deckers aan, want zij is zo'n beetje overal wel geweest.

Article continues after the ad

Haar nieuwe boek, Uitwaaien, dat vanaf vandaag in de (online) winkels ligt, is een ode aan Nederland. Daphne laat aan de hand van persoonlijke verhalen zien hoe je rust kunt vinden in deze gekke tijden. Juist ook dicht bij huis.

Aanstekelijk

Een boek vol tips en tricks om het meeste uit ons mooie land te halen, een inspirerende reis door Nederland in geïllustreerde boekvorm eigenlijk.

Zoals altijd werkt haar schrijfstijl aanstekelijk en voert ze ons langs allerlei typisch Nederlandse dingen, van de verjaardagskalender op het toilet tot een borrel met bitterballen. Ze beschrijft mooie bossen en stranden, prachtige wandelingen en andere uitjes. In haar boek, maar ook in de nieuwe Nouveau die vanaf 4 maart in de winkels ligt.

Mét kuiltje jus

Inspiratie voor een leven in een lagere versnelling maar met méér geluk: wars van franje, maar wel mét een kuiltje jus. Geluk ligt dicht bij huis, meent Daphne: "Ik wilde graag een vrolijk en positief boek schrijven over alles wat ik mooi en bijzonder vind aan Nederland: de natuur, de cultuur, maar bovenal de mensen."

Het klinkt nú al rustgevend.

Beeld: Uitgeverij Podium, Roger Neve

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!