"En als ik dan geen liefde meer vind, dan wil ik wel graag een reismaatje."

Ze is beeldschoon en succesvol, maar er ontbreekt tóch iets in het leven van actrice Susan Sarandon (74). Die in een nieuw interview met People zegt nog wel graag weer een nieuwe liefde tegen te willen komen.

De actrice was 23 jaar lang samen met acteur Tim Robbins (62), maar die relatie (waar ook twee van haar drie kinderen uit kwamen) liep in 2009 op de klippen. Daarna was ze vijf jaar lang met regisseur Jonathan Bricklin (44). maar de laatste jaren wordt het toch wat stiller rondom Susans datingleven.

Article continues after the ad

Wie wordt haar Thelma?

"Ik heb het gevoel dat mijn kans op een liefdesrelatie misschien wel verkeken is", zei ze deze week tegen People. "Maar ik blijf hoopvol. Zij het niet wanhopig."

En realistisch ook, want als een levenspartner er dan eventueel niet meer in zou zitten (wij kunnen ons niet voorstellen waarom niet), dan zou ze ook genoegen nemen met een reismaatje. "Man, vrouw, welke leeftijd dan ook. Ik zoek wel iemand die in is voor avontuur. En die dol is op zijn of haar eigen leven en echt een passie heeft, wat die passie dan ook mag zijn." Een Thelma, zullen we maar zeggen.

Je zou denken dat mannen en vrouwen in de rij stonden om met Susan op avonturenpad te gaan, maar de pandemie speelt haar wel parten, zegt ze ook. "Ik sta ontzettend open, maar COVID is geen situatie om echt mensen te leren kennen."

Zeg ons waar Susan, en we staan er.

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in