Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Powerdressing à la Nancy Pelosi

Ze heeft een Trump Impeachment Uniform! Je zou denken dat een afzettingsprocedure van een president in werking zetten niet zo vaak voorkomt dat je er een speciale outfit voor moet aanschaffen. Toch koos Nancy Pelosi, voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, gisteren dezelfde look a...

Powerdressing à la Nancy Pelosi

Ze heeft een Trump Impeachment Uniform!

Je zou denken dat een afzettingsprocedure van een president in werking zetten niet zo vaak voorkomt dat je er een speciale outfit voor moet aanschaffen.

Toch koos Nancy Pelosi, voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, gisteren dezelfde look als bij de eerste afzettingsprocedure van president Trump in december 2019 . Het enige dat anders was, was het mondkapje .

Het gaat om een sombere zwarte jurk met daarop een gouden ketting, die aardig de stemming van het moment weergaf, maar ook een sterk staaltje '80 jaar & trolling' toonde, alsof ze wilde zeggen: 'Donald, een tweede keer kom je er niet mee weg.' De jurk wordt wel vergeleken met een harnas en bewijst dat een Little Black Dress echt voor élke gelegenheid geschikt is. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in