Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michelle Obama pleit voor meer wederzijds begrip

'Probeer je ook eens in te leven in de ervaringen van een ander.' Voormalig First Lady Michelle Obama hoopt voor dit jaar vooral op meer wederzijds begrip. Op Instagram benoemde ze alles waar iedereen meer te maken heeft: de covid-19 pandemie, onzekerheid en verlies en verdriet. Michelle met Bara...

Michelle Obama pleit voor meer wederzijds begrip

'Probeer je ook eens in te leven in de ervaringen van een ander.'

Voormalig First Lady Michelle Obama hoopt voor dit jaar vooral op meer wederzijds begrip. Op Instagram benoemde ze alles waar iedereen meer te maken heeft: de covid-19 pandemie, onzekerheid en verlies en verdriet.

Michelle met Barack en dochters Sacha en Malia

"In Amerika komen daar ook nog de protesten tegen politiegeweld bij en de nogal stressvolle verkiezingen en transitieperiode die er op volgt. "We hebben dit jaar zoveel doorstaan, maar wat me het meest is bijgebleven, is de gepassioneerde boodschap van rechtvaardigheid en empathie die de Black Lives Matter protesten wereldwijd definieerden," aldus Obama.

Michelle met haar moeder Marian (c) Michelle Obama

"Ik hoop dat meer mensen het kunnen opbrengen om niet met wantrouwen aar deze oproep om fatsoenlijk behandeld te worden te kijken, maar met liefde en de bereidheid om te luisteren. Want zoals de covid-19 crisis bewijst: ons lot is onlosmakelijk verbonden. Als de zwaksten onder ons het moeilijk hebben, dan treft ons dat allemaal."