'Mijn hart is bezet.'

Op Moederdag zagen we op het Instagram-account van Leontine Ruiters al dat ze een lief cadeau had gekregen van Marco. Vanochtend vertelde hij op Radio 538 meer over hun relatiestatus.

"Het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje", zei Marco over Leontine. Op de vraag of andere vrouwen een kans maken, antwoordde hij: "Nee, mijn hart is bezet."

Article continues after the ad

Hoe het daten er precies uitziet, is niet duidelijk. "We doen af en toen leuke dingen en we zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los."

Het lieve Moederdagfilmpje zette Leontine op Instagram

Altijd een goede band gehouden

In februari 2020 kondigde het koppel na een huwelijk van 22 jaar aan uit elkaar te gaan.  Marco trok in een penthouse in de buurt van zijn moeder, het huis in Blaricum werd verkocht en Leontine trok met de kinderen (Luca, Senna en Jada) in een ander huis.

Maar de band tussen de exen bleef voor de buitenwereld altijd goed, zo was ook meermalen te zien op social media. Niet voor niets gaan er ook al weer een tijdje geruchten over een reünie, net als er maandenlang geruchten gingen over een breuk voor het hoge woord eruit was.

"We zijn altijd goed met elkaar omgegaan", zegt de zanger op 538. "Het is gewoon spannend. Ik vind het ook wel lekker om het even rustig te houden. Toen wij net met elkaar gingen, moesten we nog met elkaar uit eten, maar werden we al bestempeld als het ideale paar. Dat is lastig, want dan ligt er al heel veel druk op. We weten niet hoe het zich ontwikkelt, we kijken wel."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in