Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Julie de Jonge (50) is een moeder met een missie

Ze zorgt samen met haar zoon Dave voor een ander gezin. Handen uit de mouwen voor een betere wereld. Een prachtig initiatief dat extra mooi wordt als je het samen doet met je kind. Julie de Jonge (50) is gezinscoach en sociaal werker. Samen met haar zoon Dave Dekker (25) draagt zij de zorg voor e...

Julie de Jonge (50) is een moeder met een missie

Ze zorgt samen met haar zoon Dave voor een ander gezin.

Handen uit de mouwen voor een betere wereld. Een prachtig initiatief dat extra mooi wordt als je het samen doet met je kind.

Julie de Jonge (50) is gezinscoach en sociaal werker. Samen met haar zoon Dave Dekker (25) draagt zij de zorg voor een gezin waarvan twee zonen, achttien en vijftien jaar, dezelfde zeldzame spierafwijking hebben.

'Dave helpt me mijn zorgen te relativeren'

‘Dave laat me zien dat vrolijkheid alles overwint,' zegt Julie. 'Dan rijdt hij met een van de jongens even langs McDonald’s om een milkshake te halen. Stikgelukkig zie ik ze dan terugkomen; wat voor veel kinderen normaal is, is voor deze jongens bijzonder. Dave voelt en ziet dat. Zijn positiviteit houdt mij ook gemotiveerd. Ik ben de verzorgende en de regelaar. Dave zorgt voor het entertainment en helpt me mijn zorgen te relativeren.’

Het hele verhaal lezen én dat van andere moeder die samenwerken met hun kinderen? Je vindt het in de nieuwe Nouveau die nu in het schap ligt. Je kunt het nummer ook online bestellen, nu zonder verzendkosten!

Celebs
  • Carine Verbruggen