Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hillary en Chelsea Clinton maken samen Gutsy Women

Er komt een moeder-dochter-docu reeks aan! Michelle Obama is niet de enige voormalige First Lady die aan de weg timmert. Hillary Clinton en haar dochter Chelsea produceren en presenteren samen de documentairereeks Gutsy Women voor Apple TV. De reeks is geïnspireerd  op hun boek 'The Book of Gutsy...

Hillary en Chelsea Clinton maken samen Gutsy Women

Er komt een moeder-dochter-docu reeks aan!

Michelle Obama is niet de enige voormalige First Lady die aan de weg timmert. Hillary Clinton en haar dochter Chelsea produceren en presenteren samen de documentairereeks Gutsy Women voor Apple TV.

De reeks is geïnspireerd  op hun boek 'The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience' en zal een diverse groep baanbrekende vrouwen in de spotlights zetten. De Clintons gaan zo op zoek naar de vraag wat nu precies een Gutsy Woman, ofwel een vrouw met lef is.

Het is niet het enige mediaproject van Hillary, ze werkt ook aan het drama The Woman's Hour: The Great Fight to Win the Vote, gebaseerd op het boek van Elaine Weiss.  

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in