Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aaf Brandt Corstius heeft een gouden mannentip

Met dank aan Michelle Obama! Columnist en schrijver Aaf Brandt Corstius (45) las in de biografie van Michelle Obama dat ze in elk (vakantie)huis een kamer voor Barack en zijn niet onaanzienlijke hoeveelheid spullen regelde. Instant inspiratie!   "Mijn man wilde ook al heel lang een eigen kamer om...

Aaf Brandt Corstius heeft een gouden mannentip

Met dank aan Michelle Obama!

Columnist en schrijver Aaf Brandt Corstius (45) las in de biografie van Michelle Obama dat ze in elk (vakantie)huis een kamer voor Barack en zijn niet onaanzienlijke hoeveelheid spullen regelde. Instant inspiratie!  

"Mijn man wilde ook al heel lang een eigen kamer om muziek te luisteren," zegt Brandt Corstius in Nouveau. "Eerst dacht ik: waarom jij wel en ik niet? Maar sinds Michelle's boek heeft hij een zolderkamer, waar hij zijn bizar grote boxen kwijt kan en weet-ik-wat nog meer.

Het is een zooi daar, maar als ik de deur dicht hou, heb ik er geen last van. Een verademing in elk huwelijk. En het leuke is: nu mijn stiefkinderen op kamers wonen, heb ik ook een kamertje voor mezelf. Heerlijk."

Foto (c) ANP

Benieuwd naar de andere levenslessen van Aaf? Je vindt ze in de Nouveau die nu in de winkel ligt en die is ook online te bestellen, tijdelijk zonder verzendkosten op Magazine.nl