Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kickstart 2022 met de nieuwe Nouveau!

Het is een nummer om het héle jaar plezier van te hebben. Hoe kijken we naar het jaar dat voor ons ligt? Vol goede moed en nieuwsgierigheid, met boeiende interviews waar je wat aan hebt en méér dan genoeg sprankel om de toon van het jaar mee te zetten – geniet alvast van deze preview! OP DE COVER...

Kickstart 2022 met de nieuwe Nouveau!

Het is een nummer om het héle jaar plezier van te hebben.

Hoe kijken we naar het jaar dat voor ons ligt? Vol goede moed en nieuwsgierigheid, met boeiende interviews waar je wat aan hebt en méér dan genoeg sprankel om de toon van het jaar mee te zetten – geniet alvast van deze preview!

OP DE COVER

Powervrouw Mariëlle Tweebeeke zit al 10 jaar prima op haar plek bij Nieuwsuur: "Wij interviewen scherp, maar behandelen onze gasten altijd fair en respectvol. En een gesprek moet altijd prettig zijn om naar te kijken."

DRY JANUARY

Hoe blijf je het alcoholmonster de baas? Arts Sigrid Sijthoff schreef een boek over de aantrekkingskracht van drank. En zorgethicus Doret van der Sloot praat met haar over abrupt stoppen en hoe het ook kan...

MODE

Het is een kick-ass look: zwarte basics en gekleurde accessoires die ervoor zorgen dat mensen nog eens omkijken naar je. En zo hoort dat! 

HEALTH

Je hoeft niet op dieet, dat heeft Teun van de Keuken al gedaan: de populairste diëten geestig ontrafeld dankzij intensief veldonderzoek.

ROYALTY

Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima over de stijlsuccessen van de hertogin van Cambridge (bijna veertig) en koningin Máxima (bijna twintig jaar getrouwd).

PSYCHE

Hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn: "Voor iedereen geldt: door tijd en aandacht aan bepaalde dingen te besteden, veranderen netwerken in de hersenen en daardoor ga je die dingen beter leren. Oók na je vijftigste!"  

RELATIEGEHEIMEN

Marika en Erik de Zwart zijn al 28 jaar samen en leuk aan elkaar gewaagd. "In een van mijn vroegere relaties moest ik na een woordenwisseling weleens drie dagen tegen een chagrijnig hoofd aankijken. Met Marika heb ik dat gelukkig nooit gehad. We kunnen soms best een stevige discussie hebben, maar vijf minuten later is het: bakkie koffie, schat?"

MIS 'M NIET!

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en is vanaf donderdag overal verkrijgbaar! Online bestellen kan ook, dan wordt het nieuwe nummer zonder verzendkosten naar je opgestuurd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in