'Marnix is mijn allerbeste beslissing geweest.'

Ze is succesvol in haar werk, ze haakte zich hilarisch door de lockdown én ze is leuk getrouwd met Marnix Busstra, vandaag alweer 27 jaar geleden, zo meldt Karin Bloemen op haar socials

Marnix is werkzaam als gitarist, componist en regisseur.

Article continues after the ad

De twee kregen samen twee dochters, Eliane (1997) en Iona (1999), en Karin en haar man zorgden ook voor haar neefje Gerben toen haar zus Annelies omkwam bij een brand.

"Annelies blijft de moeder van Gerben," zegt ze. "Maar hij is ook hartstikke mijn kind. Hij is superstoer, heeft een ontzettend leuke vrouw en ik ben zo trots op hem. Hoe hij zich heeft ontwikkeld. Mijn zus was ook zo trots op hem geweest."

Over haar relatie zegt Karin in Intermediair: ‘M’n allerallerbeste beslissing in m’n leven is m’n huwelijk met Marnix Busstra. Al 27 jaar m’n maatje, van wie ik het meest houd, die me de mooiste kinderen heeft gegeven. Hij is al 22 jaar de geweldige regisseur van m’n theatershows en de schrijver van de mooiste liedjes die ik mocht zingen.

Marnix is zo zuiver op de graat, zo eerlijk, zo gespeend van eigenbelang. Altijd kijkt hij: wat is goed voor jou? Voor mijn leven is dat een zegen geweest, het summum."

Foto's (c) Roger Neve, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in