Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Karin Bloemen op tournee met Metropole Orkest

Ter ere van haar 40-jarig jubileum als artiest! Iets om naar uit te kijken: Karin Bloemen houdt in 2023 een grote theatertour met het Metropole Orkest ter gelegenheid van haar veertigjarig jubileum als artiest. De zangeres brengt tijdens de show al haar grote hits ten gehore. Het is de bedoeling ...

Karin Bloemen op tournee met Metropole Orkest

Ter ere van haar 40-jarig jubileum als artiest!

Iets om naar uit te kijken: Karin Bloemen houdt in 2023 een grote theatertour met het Metropole Orkest ter gelegenheid van haar veertigjarig jubileum als artiest.

De zangeres brengt tijdens de show al haar grote hits ten gehore. Het is de bedoeling dat ze zeker twaalf grote theaters aandoet. "Ik mag toch hopen en bidden dat dat tegen die tijd weer mag", zei Karin op NPO Radio1, omdat de Nederlandse theaters al meer dan een half jaar geen voorstellingen meer mogen organiseren.

"Ik snap niet goed waarom niet, alles is superveilig in het theater. De mensen hebben er zo'n behoefte aan even een avond verlost te zijn van de angst, de sleur, de zorgen en de onzekerheid."

Behalve met een tournee viert Bloemen haar lustrum ook met een jubileumboek dat zij nu aan het schrijven is. Dit boek verschijnt ook in 2023.

Powervrouwen
  • Carin Verbruggen en Ferry Drenthem Soesman