Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kamala Harris: zwarte parels voor donkere tijden

Dit zijn geen dagen voor 'happy pearls'. Amerikaanse vice-president Kamala Harris is, zoals de meeste VP's, een niet al te zichtbare figuur aan de top. Maar gisteren was ze wél aanwezig op de Munich Security Conference, in verband met de Russische aanval op Oekraïne. The Munich Security Conferenc...

Kamala Harris: zwarte parels voor donkere tijden

Dit zijn geen dagen voor 'happy pearls'.

Amerikaanse vice-president Kamala Harris is, zoals de meeste VP's, een niet al te zichtbare figuur aan de top. Maar gisteren was ze wél aanwezig op de Munich Security Conference, in verband met de Russische aanval op Oekraïne.

Van Harris is bekend dat ze graag stilzwijgend met haar kleding communiceert en waarde hecht aan parels, die een speciale betekenis voor haar hebben. Gisteren droeg ze een zwart snoer, om de ernst van de situatie te onderstrepen.

En ook eerder deze week, toen de spanningen al hoog opliepen, kwam het zwarte snoer tevoorschijn. Zwarte parels staan symbool voor kracht en onafhankelijkheid, heel toepasselijk onder deze omstandigheden.    

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in