Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kamala Harris wordt de eerste VP bij Tussauds!

'Het belangrijkste zijn haar glimlach en haar ogen.' Kamala Harris zal als eerste Amerikaanse vicepresident ooit een wassen beeld in Madame Tussauds krijgen, zo heeft het museum bekend gemaakt. Het beeld van de eerste vrouwelijke vicepresident van de Verenigde Staten zal in de vestiging in New Yo...

Kamala Harris wordt de eerste VP bij Tussauds!

'Het belangrijkste zijn haar glimlach en haar ogen.'

Kamala Harris zal als eerste Amerikaanse vicepresident ooit een wassen beeld in Madame Tussauds krijgen, zo heeft het museum bekend gemaakt.

Het beeld van de eerste vrouwelijke vicepresident van de Verenigde Staten zal in de vestiging in New York komen te staan, naast een wassen versie van president Joe Biden. Ze worden vereeuwigd in de outfits die ze in januari droegen tijdens hun inauguratie.

Beeldenmaakster Vicky Grant vindt het een "enorme eer" dat zij verantwoordelijk is voor het beeld van Harris. "De belangrijkste kenmerken die moeten lukken, zijn naast haar lieve en hartelijke glimlach ook haar ogen", zei Grant in een video op Twitter. "She smiles with her eyes."

De beelden krijgen als ze klaar zijn later dit jaar een plekje in het museum naast oud-presidenten als Donald Trump en Barack Obama.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in