Haar tweeling is gisteren 17 jaar geworden.

Waar blijft de tijd? Julia Roberts (54) is inmiddels 21 jaar samen met Danny Moder, hun tweeling Hazel en Finn is net 17 en bijna volwassen. Samen hebben ze nog een zoon, Henri (14).

Julia en Danny houden hun kinderen een beetje uit de spotlights, maar postten toch allebei kiekjes ter ere van hun 17de verjaardag. "Onze kinderen zijn een complete weerspiegeling van de genegenheid die we voor elkaar hebben," zei ze eerder over haar puber en weeklaagt dat ze snel groot zijn geworden: "Het moment dat ik ze niet meer naar bed kon dragen kwam veel te snel."

In de jaren negentig was Julia onbetwist de grootste ster van Hollywood, maar met de komst van haar kinderen slonk haar ambitie om de ene film na de andere te maken. "Ouderschap is ook: er gewoon zijn," zegt ze daarover. "Ik had er niets van willen missen, van het lunchtrommels maken en zeuren over huiswerk. Onze beste dagen zijn de gewone dagen."

Article continues after the ad

Over een Happy 50+ moeder van pubers zijn zegt ze: "Het is onvoorstelbaar George Clooney en Brad Pitt hier niet naar gevraagd worden, ik dacht dat we die tijd wel gehad hadden. Maar goed, mijn geheim voor een goed leven: trouw met de juiste persoon, baar een roodharig kind en heb fantastische vriendinnen."

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in