Heel fashionable: Jennifer met een haar-tattoo pruik
Heel fashionable: Jennifer met een haar-tattoo pruik

JLo en Alex Rodriguez zijn nu écht uit elkaar.

Het rommelde al weken en de lijmpoging bleek tevergeefs: Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) zijn na vier jaar en een verlovingsring nu toch definitief uit elkaar.

Er is een gezamenlijke verklaring naar buiten gebracht: 'We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar ondersteunen bij onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we te zeggen hebben, iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd.'

Article continues after the ad

Op zich is het sneu dat de relatie het niet heeft gehaald, want van al haar grote liefdes leek Alex de beste match qua humor, persoonlijkheid, liefde voor fitness en het samen gezellig hebben met hun kinderen uit eerdere relaties.

Voor insiders is het echter geen verrassing dat het powerkoppel uit elkaar is. Jennifer twijfelde al sinds oktober 2020 of A-Rod wel eerlijk tegen haar was. Hij is een notoire player en ook nu zijn er de nodige geruchten over ontrouw.

Het zou Lopez' vierde huwelijk zijn geworden. Jennifer heeft met haar ex-man Marc Anthony (echtgenoot no 3) de dertienjarige tweeling Max en Emme, terwijl de oud-speler van de New York Yankees met Cynthia Scurtis twee dochters kreeg: Natasha (16) en Ella (12).

Nu dus voorlopig maar even snuggelen met een kussen in plaats van met A-Rod. 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in