Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je komt er zomaar niet in bij Oprah!

'Eerst vijf dagen in quarantaine.' Oprah Winfrey is gevaccineerd en wel nog altijd behoorlijk voorzichtig als het aankomt op covid-19. In Oprah Daily draaide het uit op kibbelen met haar BFF Gayle King. Ene Erika Johnson zoomde binnen met de vraag of ze ongevaccineerde mensen kon weigeren in de b...

Je komt er zomaar niet in bij Oprah!

'Eerst vijf dagen in quarantaine.'

Oprah Winfrey is gevaccineerd en wel nog altijd behoorlijk voorzichtig als het aankomt op covid-19. In Oprah Daily draaide het uit op kibbelen met haar BFF Gayle King.

Ene Erika Johnson zoomde binnen met de vraag of ze ongevaccineerde mensen kon weigeren in de buurt van haar baby te komen. Oprah zei dat zij dat zelf beslist zou doen en dat ze iedereen die reist om haar te bezoeken, ook gevaccineerde mensen, minimaal vijf dagen in quarantaine laat gaan. "Niet langer veertien dagen, vijf. Misschien zeven tot vijf."

Gayle: Je laat mensen nog steeds in quarantaine gaan, ook als ze zijn gevaccineerd?

Oprah: In quarantaine voor minimaal vijf dagen. Je hebt in een vliegtuig gezeten, je bent hier een paar dagen geweest, je kunt dan getest worden. Dus, ja, dat doe ik.

Gayle: Dat vind ik extreem. Dr. Fauci zegt dat als je gevaccineerd bent, je gewoon bij mensen kunt zijn die ook gevaccineerd zijn.

Oprah: Als je commercieel hebt gevlogen, kom je er bij mij niet in. Dit is mijn huis. Dr. Fauci kan doen wat hij wil. De rest van de wereld kan doen wat ze wil. Ik heb het over mijn huis. En dat geldt ook voor Erika.

Gayle: Dus als ik naar je toe zou vliegen en je weet dat ik gevaccineerd ben, moet ik dan ook vijf dagen in quarantaine?

Oprah: Niet als je per privéjet bent ingevlogen.

Gayle: Dat is niet mijn gebruikelijke manier van reizen.

Oprah: Het is de regel van het huis, ja. Er komen meisjes voor de vakantie, die moeten eerst vijf dagen in quarantaine in het gastenverblijf.  

Wat vind jij, tikje overdreven van Oprah of heel begrijpelijk? 

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in