'Ik heb weer toekomstperspectieven.'

In de aanloop naar haar verjaardag vandaag – van harte, Isa! – schreef Isa Hoes mooie woorden over dankbaar zijn en weer een beetje goede moed hebben:

"Ik zat vanavond nog even in mijn eentje op een bankje bij het strand wat te mijmeren.. dankbaar -zoals altijd- voor wat er allemaal is in mijn leven... ik had een heerlijke avond gehad met vriendinnen, ging zo naar huis waar mijn lieve lieve dochter is en verheugde me op morgen; een dagje sauna met zoonlief! Toen ik naar huis reed ging er nog meer door me heen; dat ik de mogelijkheid heb mensen op te zoeken, dat ik gezond ben en dat ik (weer) toekomstperspectieven heb... allerlei leuke nieuwe plannen, hoe bijzonder dat dat in deze tijd nog steeds kan!!"

"En tegelijkertijd weet ik dat dit voor velen helemaal niet zo’n goede tijd is; dat er nog veel angst is voor de toekomst en veel slapeloze nachten voor meer mensen dan we denken. Ja, de terrassen en restaurants zijn (steeds later) open ... we mogen weer vliegen en op reis en hoe heerlijk dat ook is, daarmee zijn een hoop mensen natuurlijk nog niet uit de problemen... mijn hart breekt als ik sommige verhalen hoor en ik zou willen dat ik iedereen kan ‘steunen’ maar weet dat de wereld zo niet in elkaar zit.. hoop toch dat we goed op elkaar blijven letten, uitreiken naar en zorgen voor.... een zachte nacht allemaal! #wildeikevendelen #✨"

Article continues after the ad

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in