Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Janine Abbring: 'Ik heb per seizoen Zomergasten één veto, geloof ik'

'In het begin wilde ik tien seconden voor de uitzending het liefst wegren­nen. Dat heb ik niet meer.' Vanavond begint de nieuwe reeks van Zomergasten met Janine Abbring die Humberto Tan ontvangt. Nouveau sprak haar over het succesvolle programma én haar eigen leven.  Nu ze zichzelf beter kent en ...

Janine Abbring: 'Ik heb per seizoen Zomergasten één veto, geloof ik'

'In het begin wilde ik tien seconden voor de uitzending het liefst wegren­nen. Dat heb ik niet meer.'

Vanavond begint de nieuwe reeks van Zomergasten met Janine Abbring die Humberto Tan ontvangt. Nouveau sprak haar over het succesvolle programma én haar eigen leven.  Nu ze zichzelf beter kent en accepteert, voelt ze bijvoorbeeld geen behoefte meer om spelletjes te spelen in de liefde. Daar vaart haar relatie met Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars wel bij. Janine Abbring over verliefd zijn op je 46e – en de kracht van onzekerheid.

Als het beoogde koffietentje op het Mediapark dicht blijkt, troont Janine Abbring me mee naar haar werkkamer op de redactie van De Avondshow met Arjen Lubach. ‘Hier komt nooit iemand,’ ver­ontschuldigt ze zich, om meteen mijn ongemak weg te nemen door even haar hand op mijn schouder te leggen als ze langs me loopt om theezakjes te pakken.