Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Janice Deul: 'Mijn moeder was de Queen of Alphen aan de Rijn'

Een vrolijk gesprek over diversiteit en jezelf goede dingen gunnen. Fashion-activitist Janice Deul zet zich in voor meer diversiteit in de mode en de media (en voor beeldschone, hebzucht opwekkende cocktailringen, maar dit terzijde). In deze CarTalk (opgenomen voor de coronamaatregelen) vertelt z...

Janice Deul: 'Mijn moeder was de Queen of Alphen aan de Rijn'

Een vrolijk gesprek over diversiteit en jezelf goede dingen gunnen.

Fashion-activitist Janice Deul zet zich in voor meer diversiteit in de mode en de media (en voor beeldschone, hebzucht opwekkende cocktailringen, maar dit terzijde).

In deze CarTalk (opgenomen voor de coronamaatregelen) vertelt ze onder andere over de invloed van haar moeder "die was zo'n beetje de koningin  van Alphen aan de Rijn. Als kind wil je eigenlijk niet dat je moeder heel erg opvalt, maar mijn moeder was zo iemand die zich nooit van iets of iemand iets aantrok, er tot in de puntjes verzorgd uitzag en een enorme flapuit was."

Wat ze leerde van haar moeder? "Dat je altijd jezelf moet zijn, maar nog meer: van jezelf houden en jezelf goede dingen gunnen."

Foto (c) Roger Neve / Nouveau / DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in