Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jane Fonda (84) over haar seksleven: 'Privé en solo'

Voor een jongere man wil ze nog wel een uitzondering maken.   Jane Fonda is een nooit een vrouw geweest die een blad voor de mond nam en stelde ook in de radioshow van Andy Cohen niet teleur toen hij vroeg hoe ze haar seksleven op dit moment zou omschrijven. "Privé en solo," was haar eerste react...

Jane Fonda (84) over haar seksleven: 'Privé en solo'

Voor een jongere man wil ze nog wel een uitzondering maken.  

Jane Fonda is een nooit een vrouw geweest die een blad voor de mond nam en stelde ook in de radioshow van Andy Cohen niet teleur toen hij vroeg hoe ze haar seksleven op dit moment zou omschrijven.

"Privé en solo," was haar eerste reactie. Toen Andy doorvroeg of ze van mening is dat mensen hoe ouder ze worden steeds beter worden in seks óf dat ze simpelweg genoegen nemen met slechte gewoontes.

"Wat een geweldige vraag om over na te denken," zei Jane. "Ik denk dat het beter wordt. Ik denk dat vrouwen er in beter in worden omdat ze niet meer bang zijn om aan te geven wat ze willen."

Volgens Jane vinden vrouwen het jongere leeftijd vaak nog moeilijk om dit soort dingen aan te geven, maar naarmate ze ouder worden hebben ze hier minder problemen mee en dat komt hun seksleven volgens haar alleen maar ten goede. "Als we ouder worden is het meer van: 'Nee, ik weet wat ik wil. Geef me precies wat ik wil.'"

Vorig jaar meldde Jane al in Harper's Bazaar dat haar seksleven op een laag pitje stond en dat ze eigenlijk alleen nog maar geïnteresseerd is in seks met een jongere man. "Ik heb dat maar geaccepteerd. Ik wil geen seksuele relaties meer aangaan, ik heb die behoefte niet meer." Maar 'privé en solo' biedt dus nog best opties ?