Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jamie Lee Curtis: 'Onze zoon is nu onze dochter'

Transgender Thomas heet voortaan Ruby. Jamie Lee Curtis (62) heeft bekend gemaakt dat haar jongste kind transgender is en dat voorheen  Thomas de transitie heeft gemaakt naar Ruby. Over het proces zegt Curtis dat zij en haar man "met verwondering en trots hebben gezien hoe onze zoon Thomas onze d...

Jamie Lee Curtis: 'Onze zoon is nu onze dochter'

Transgender Thomas heet voortaan Ruby.

Jamie Lee Curtis (62) heeft bekend gemaakt dat haar jongste kind transgender is en dat voorheen  Thomas de transitie heeft gemaakt naar Ruby.

Over het proces zegt Curtis dat zij en haar man "met verwondering en trots hebben gezien hoe onze zoon Thomas onze dochter Ruby is geworden."  

"Ik heb het oude idee dat sekse vast staat overboord gezet en leun nu meer op het idee dat het leven een constante metamorfose is," zegt Curtis, hier met haar jongste in 2012. "Wat je seksualiteit is gaat niemand iets aan."

Met Christopher Guest heeft Jamie Lee (hier in 2009) twee kinderen, Ruby (25) die computerspellen maakt en Annie (34), dansinstructeur. Ruby is verloofd en van plan om volgend jaar te trouwen, Curtis zal als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand het huwelijk sluiten. Ze treedt wel vaker op als BABS. Niet bekend is of Ruby met een man of een vrouw zal trouwen.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in